lørdag 30. juni 2012

Nyheter!

Det kommer stadig inn varer gjennom døren:) og denne gang lekre stoffer fra Moda og Red Rooster. Helt to forskjellige serier , men begge kjempefine.Stoffene fra Moda (under) heter Vintage Modern fra designer Bonnie& Camille.
 Stoffene fra Red Rooster, serien heter Heartstrings og er i en litt dusere tone. Noe for enhver smak:)
Ellers vil vi bare informere om åpningstider i juli: Mandag til fredag 10.00 - 16.00 og lørdag 10.00 - 14.00. Da ønsker vi alle en riktig god sommer!

onsdag 13. juni 2012

Ny bok fra Grete Gulliksen Moe og Ingrid Skaansar.

"Blått" heter den nye boken,og inneholder mange forskjellige proskjekter. Alt er selvfølgelig sydd i blått:) Boken koster 317,- Vi har også lekre stoffpakker i blåtoner.


Vi har sydd av de lekre stoffene fra French General, Petite Oldile etter mønsteret "Sommerbris fra Annaka. Det ble ingen løper ,men et veggbilde på oss:))

torsdag 7. juni 2012

Nye mønster!

Annaka har kommet med nye mønster. " Sommerbris" er mønster på 1 stor løper, 1 liten løper og en brikke. Det er brukt metoder som appliksjon med vlisofix og stitchery. Vi lager materialpakker og har stoffene som Ann har brukt. "Mobilt Syrom" er vesken som man får plass til alt en syerske trenger. Det hadde vært en  drøm å få sånn orden på sysakene:))





.



.

fredag 1. juni 2012

Nytt FatQuarter magasin.

Nå er FatQuarter nr. 2 kommet i butikken med mange mønster og inspirasjon:)

Inspirasjon:)

Randi fra Koppang har sydd et flott teppe med ide fra Quiltemagasinet og mønsteret "Barneteppe" fra oss. Hun har også sydd løperer" Sommerstitchery"også fra Quiltemagasinet. Design Annaka. Begge ble kjempefine:)